in

SHOWROOM KAWASAKI ALL STAR KINI DI JOHOR

Edaran Modenas Sdn. Bhd. (EMOS), anak syarikat milik penuh Motosikal dan Enjin Nasional Sdn. Bhd. (MODENAS) meraikan kejayaan pelancaran bilik pameran All-Star keempatnya, Kawasaki Johor Bahru hari ini.

Pembukaan besar itu disempurnakan oleh Qbee Ng, Pengarah Kawasaki Johor Bahru bersama Motosikal dan Enjin Nasional Sdn. Bhd. (“MODENAS”) Ketua Pegawai Eksekutif Roslan Roskan, dan Ketua Pegawai Pemasaran George Kashiwagi. EMOS ialah cabang pengedaran MODENAS.

Dalam majlis itu, Kawasaki Johor Bahru dan EMOS menyerahkan tiga unit Modenas ZX25-RR yang dilancarkan baru-baru ini kepada pemilik pertamanya di Johor.

Diuruskan oleh Qbee Superbike Sdn. Bhd., KJB secara rasmi dilantik sebagai Pengedar Kawasaki All-Star – yang pertama di Johor – pada Mac 2023. Diasaskan oleh Ng, yang bermula sebagai mekanik motosikal, pada 1987, Qbee Superbike telah berkembang menjadi salah satu motosikal terbesar negara pengimport dan pengeksport.

“Sebagai meraikan ulang tahun pertama kami sebagai pengedar rasmi Kawasaki All-Star, pembukaan Kawasaki Johor Bahru menandakan komitmen kami untuk membina jenama Kawasaki di Malaysia. Bilik pameran itu bukan sahaja sebagai platform untuk mempamerkan teknologi dan produk Kawasaki terkini, tetapi juga sebagai hab komuniti untuk peminat motosikal untuk berkongsi pengalaman dan cerita mereka.” Ng berkata.

Dihadiri lebeh 500 orang, pelancaran itu turut menampilkan aktiviti menarik termasuk tunggangan uji, cabutan bertuah, dan pelbagai hiburan mesra keluarga.

EMOS telah berjaya melancarkan empat bilik pameran Kawasaki All-Star di seluruh Malaysia, dengan rancangan untuk membuka lapan lagi menjelang Disember 2024. ZX-25RR baharu kini boleh didapati di semua pengedar sah Kawasaki All-Star.

Untuk pertanyaan atau maklumat tambahan mengenai bilik pameran peniaga, sila layari laman web rasmi KAWASAKI di www.kawasaki.com.my/kawasaki/shop. Berita terkini mengenai motosikal MODENAS dan Kawasaki juga boleh didapati di https://modenas.my/v2/ dan http://www.kawasaki.com.my/home, atau dengan menghubungi beliau Talian Bebas Tol di 1-800- 880-008 atau WhatsApp Careline di +6019-570 8135.

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

INDIANOIL, RAKAN BAHAN BAKAR RASMI UNTUK ARRC

Pasukan Yamaha Tekhne Racing Team Garang Di Perlumbaan Sulong!