in

MODENAS KASI KEJOTAN BUAT DERRICK GAN, SANG EKOR HARIMAU MALAYA YANG VIRAL TEMPOHARI.

Dalam sambutan hangat kisah inspirasi Derrick Gan, peminat setia Harimau Malaya dari Melaka yang menjual motosikalnya untuk ‘terbang’ menyokong Malaysia di Piala Asia Qatar, MODENAS mengambil inisiatif untuk menunjukkan sokongannya dengan menghadiahkan Derrick sebuah Modenas Karisma 125S serba baharu Joyeahhh!

Majlis penyerahan mengejut itu berlangsung di Dewan Ketibaan KLIA 1, di mana Derrick disambut mesra oleh Roslan Roskan, Ketua Pegawai Eksekutif MODENAS dan pasukan radio ERA.fm sebaik tiba di Malaysia.

Tindakan Derrick yang tidak mementingkan diri menjual motosikalnya untuk hadir di belakang pasukan bola sepak negara mendapat perhatian MODENAS, pengeluar motosikal Nasional. Tersentuh dengan dedikasi dan semangatnya, MODENAS memutuskan untuk menyatakan penghargaannya dengan menghadiahkan Derrick sejibik Modenas Karisma 125S.

Majlis penyerahan mengejut itu merupakan satu peristiwa yang menggembirakan, dengan Derrick melahirkan rasa terima kasih atas hadiah yang tidak dijangka itu.
“Terima kasih yang tidak terhingga kepada MODENAS atas hadiah yang luar biasa ini dan saya tidak sabar untuk terus menyokong Harimau Malaya dengan Modenas Karisma 125S baharu saya ni,” kata Derrick.

Roslan Roskan, mewakili MODENAS, menyatakan, “Kisah Derrick amat menginspirasi kami, mempamerkan semangat sebenar peminat bola sepak Malaysia. MODENAS berbangga menjadi sebahagian daripada perjalanan ini, dan kami berharap Modenas Karisma 125S baharu akan memudahkan perjalanannya, kedua-duanya dalam dan luar jalan.”

Penyerahan mengejut di Balai Ketibaan KLIA 1 itu dihadiri oleh wakil MODENAS, ahli pasukan ERA.fm, dan yang lain-lain. Acara itu menandakan detik indah perpaduan dan berkongsi semangat untuk bersukan.

MODENAS kekal komited untuk menyokong dan meraikan keghairahan rakyat Malaysia, baik di dalam mahupun di luar padang. Syarikat itu mengucapkan selamat maju jaya kepada Derrick dan menggalakkan semua orang terus menyokong untuk Harimau Malaya dalam usaha mereka yang akan datang.

Demi MU Malaysia !

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

KEMPEN KESELAMATAN SUZUKI MALAYSIA SEMPENA TAHON BARU CINA 2024

TEST RIDE: Seminggu Layan Yamaha XMax250 V2