in

YAMAHA Y16ZR EDISI DOXOU KINI DILANCARKAN!

Limited 5 Ribu Unit Sahaja, Harga RM11, 688.00 !

Hong Leong Yamaha Motor dengan senang hati memperkenalkan edisi DOXOU untok Yamaha Y16ZR, dan ianya hanya akan dikeluarkan sebanyak 5 ribu unit saja Oyeahhh!

Pengarah Urusan Kumpulan Hong Leong Industries Berhad, Dato Jim Khor berkata, nama DOXOU berasal dari perkataan Jepun DOKUSOU yang bermaksud ‘kreatif dan mendahului orang lain‘ dan yakin model edisi terhad ini akan menggembirakan peminat jenama Yamaha dengan kualiti enjinnya yang unggul dan pemetaan pencucuh.

“Kami berharap edisi DOXOU baru Yamaha Y16ZR ini dapat menggembirakan penunggang kami dengan kualiti menunggang yang unggul dan berpesta dengan kelab elit pemilik terhad yang akan menerima satu set hadiah eksklusif yang disertakan dengan model baru,” katanya semasa pengenalan model.

Dengan fokus pada gaya hidup premium dan sporty, edisi DOXOU ini menampilkan warna merah dan biru bergaya yang terkini, dan untuk menyerlahkan lagi penampilan Y16ZR DOXOU ini, warna/kaler sport rims nya dipasangkan berbeza antara depan dan belakang. Dual warna ini adalah manifestasi sporty, gaya dan budaya kepada model eksklusif ini.

Setiap model dilengkapi dengan set hadiah DOXOU eksklusif yang mengandungi sijil penghargaan, visor sporty yang direka secara eksklusif dengan skru cincin berwarna yang dibuat khas serta lambang DOXOU Edisi Terhad untuk setiap unit baru yang dibeli. Sebagai tambahan, setiap pemilik baru edisi Y16ZR DOXOU akan menerima kunci cakera keselamatan dengan pembelian mereka.

Bersama dengan pelancaran ini, satu siri pakaian DOXOU yang bertemakan sukan juga akan tersedia di Genblu Online Shop untuk pelanggan yang berminat menambah pakaian bergaya ke almari pakaian mereka.

Edisi DOXOU baru Yamaha Y16ZR akan tersedia di semua pengedar Yamaha yang sah di seluruh negara mulai 21 Oktober 2021 dan seterusnya dan berharga RM11,688.00 (tidak termasuk kos insurans dan pendaftaran).

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

WMOTO WM110 VERSI DIPERTINGKAT/FACELIFT !

SUZUKI MALAYSIA LANCAR HAYABUSA & V-STROM 1050XT