in

YAMAHA MT 25 AKHIRNYA MASOK MALAYSIA, HARGA RM21.500!

Adeknya MT15 pon join jugak, Harga bakal umom November nih.

Setelah lama geng2 pencinta naked menunggu, kini semuanya sudah terjawab dengan terlancarnya jentera Yamaha MT 25 baru2 nih. Memang jentera MT25 ni amat dinantikan oleh geng2 yang sedang tak sabar nak upgrade klass dari 150 ke 250. Sebelom dilancarkan di Malaysia pon, MT 25 ini sudah menajdi bualan hangat geng2 Raidernet dah. Dan kini geng2 sembang banjir tu dah buleh tersenyomlah yea. Selamat meng Up Grade kan diri lah yea kami uchapkan heh!

Paling best dihari perlancaran tu ialah, adek kepada MT 25 yaitu Yamaha MT15 juga dilancarkan sekali. Memang mengejotkan peristiwa itu. Ada wartawan yang terkejot sampai terdudok, matanya terbeliak seperti ternampak Eira Azira buat live, (Gua la tu). Begitulah kesan terkejutnya bila Emcee Majlis mengumomkan pelancaran Yamaha MT15.

Seperti yang semua sedia maklom, jentera MT25 akan dijual dengan harga RM 21,500.00, manakala MT15 akan diumomkan harganya dalam bulan November nanti. Apapon, Majalah Kapcai mengucapkan tahniah kepada Hong Leong Yamaha dengan pelancaran jentera2 terbaru ini dan terosk Rock N Ride bersama Yamaha Nohhh!

Nota : Test Ride akan menyusol lepas nih.

 

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

BANGUNAN PEJABAT BARU CARDINALS RACING MALAYSIA

EASTERN BOBBER 2020: APA CERITA TERKINI?