in

RICHIAMO COFFEE JALIN KERJASAMA DENGAN HUSQVARNA MOTORCYLES

Jom Test Ride Husqvarna Sambil Minom Kopi Oyeahhh!

Richiamo Coffee Sdn Bhd, pemilik rangkaian kedai kopi premium Richiamo Coffee menjalinkan kerjasama dengan jenama motosikal dari Austria, Husqvarna dengan mengendalikan siri jelajah (tour) motosikal Svartpilen 250, Vitpilen 401 dan Svartpilen 401 mulai 30 Oktober 2021.

Siri jelajah itu akan memperkenalkan model motosikal Café Racer Husqvarna dengan permulaan di cawangan Richiamo Coffee Cyberjaya dan tamat di Richiamo Coffee Bukit Beruntung. Pengarah Urusan Kumpulan Richiamo Coffee, Muhammad Zamry Abu Samah berkata, kerjasama dengan jenama motosikal terkemuka antarabangsa ini merupakan satu peluang jalinan yang tidak boleh dilepaskan.

“Richiamo Coffee berbangga kerana ada jenama antarabangsa berminat untuk menjalinkan kerjasama dengan jenama tempatan dan kami merasakan ia satu peluang yang tidak boleh dilepaskan.
“Kebetulan pula model yang diperkenal ini merupakan model Café Racer dan ia bersesuaian dengan konsep kafe Richiamo Coffee katanya”.

Beliau berkata, melalui kerjasama ini, Husqvarna akan membawa motosikal model Café Racer ke cawangan Richiamo Coffee di sekitar Lembah Klang dan para peminat motosikal ini boleh melakukan tunggang uji (test ride) yang disediakan oleh pihak Husqvarna.

Para pengunjung yang menyertai sesi tunggang uji itu, boleh menikmati minuman Richiamo Coffee yang disediakan di setiap lokasi tersebut. Sesi jelajah itu akan bermula di Richiamo Coffee UTMKL (30 Oktober), Richiamo Coffee Cyberjaya (6 November), Richiamo Coffee Bukit Beruntung (13 November).

Siri jelajah ini dibawakan oleh pengedar Husqvarna Wilayah Tengah, Welly World Cycle Sdn Bhd. Penganjur akan menyediakan model Svartpilen 250, Vitpilen 401 dan Svartpilen 401 untuk semua lokasi tersebut.

Mengulas lanjut Zamry berkata, jika siri jelajah ini berjaya menarik ramai peminat motosikal Café Racer mengujinya, pihak Husqvarna bersedia untuk meluaskan sesi uji tunggang di rangkaian Richiamo Coffee seluruh negara dengan sokongan para pengedarnya.

 

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

SUZUKI MALAYSIA LANCAR HAYABUSA & V-STROM 1050XT

ABAH BIKIN LAGI IRON BUTT 1600KM !