in

KAPCAI GPX POPZ 110 AKHIRNYA MASOK MALAYSIA!

 

Ini adalah jentera Kapcai yang agak trending di Thailand semenjak dua tahon lalu. Kini, peminat2 Kapcai Klasik Trendy di Malaysia boleh tersenyum lebar lah sebab sekitar bukan Ogos 2020 ni, jentera ni bakal dilancarkan secara rasmi.

Sebagai makluman, jenama GPX adalah jenama dari Thailand, dan disana jenama ni sudah terkenal dengan jentera2 yang berDesign trendy. Antara yang menjadi kegilaan adalah GPX model Gentleman. Kat Malaysia model Gentleman dah masok dah dua tahon lepas, tapi mungkin sebab tak kena time, jentera bercirikan Sport Cafe Racer tu kurang dikenali ramai.

Jentera GPX Popz 110 sekarang ni sedang dipasang (CKD) di Johor Bharu, dan syarikat Bike Continent Sdn Bhd adalah syarikat yang menjadi dealer terbesar di Malaysia.

Ada 5 warna yang memang trendy habes Gua cakap Lu, dan dalam 5 warna tu, ada 2 warna untok Speshel Edishen (Special Edition @ SE) yaitu warna Puteh dan Merah. Yang 3 warna lagi tu memang striking gila, tapi amat menarek Nohhh!

Mesti Lu Orang nak tau pasai harganya kan? Okay, setelah merisik khabar mendengar berita, melaluinya kau ku hampiri.. tiap hariii..bersama luka dihati…

Okay, serius balek. Harga yang bakal dijual nanti adalah RM5k lebeh sikit. Ini adalah anggaran saja lah, tapi mintak2 tuh dalam lingkongan 5.5K lah. Kalau rendah lagi baguih dok ada la Nohhh!

Ok, Teros Rock N Ride Nohhh!

Info Lanjot, sila klik website ini :
http://www.bikecontinent.com.my/

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

RK-TAKASAGO CHAIN PILIHAN TERBAIK RAIDER MOTO GP

HUJAN TAK HALANG HELMI AZMAN KUASAI PERLUMBAAN AKHIR KELAS CP15