in

INILAH DUA AWEK CUN YANG MENGGEGARKAN LITAR CUBPRIX 2020!

Cubpix 2020 membuka tirai di Sepang hari ni oyeahhh! Menarik untok di share adalah, dalam kategori Pro-Am (kategori persendirian) kali ni ada dua awek cun yang ikot join race. Sorang tu namanya Nuraina Halisya Hamirudin, dan sorang lagi adalah Nur Atikah Azwar. Nuraina memang sudah ada banyak pengalaman dalam race Cubprix, dan hari ni dia ditempat ke 13, sekaligus dapatlah point 3 mata. Atikah pulak lagi chempien, ini pertama kali dia jejak boot ke litar Cubprix, dan berjaya tamatkan race di tempat ke 15. Pertama kali race, dapat nombor 15 dan dapat 1 point Nohhh! Respek!

Oh ya, mungkin ada yang perasan dan mungkin ada yang tak perasan. Ni Gua nak kasi tau bahawa Raider bernama Atikah atau pon Ika tu adalah seorang motovlogger terkenal. Taip aja Rider Helmet Pink kat YouTube nanti tau lah siapa dia yang sebenarnya heh!

Kepada awek2 yang hebat ini, kami doakan semoga teros berjaya, dan teros mara hingga menjadi Champion MotoGP!

What do you think?

Avatar

Written by Editor

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

HUJAN TAK HALANG HELMI AZMAN KUASAI PERLUMBAAN AKHIR KELAS CP15

KEGILAAN C70 KATIK DARI BANGKOK