in

GRACSHAW Lancar Helmet Baharu, Grafik Ikon DC Comic, Harga RM460.00

GRACSHAW, pengeluar helmet terkenal tempatan telah menjalin kerjasama dengan pengeluar buku komik terkemuka, DC Comics untuk menghasilkan helmet bercorak jenama GRACSHAW edisi terhad dengan menampilkan ikon adiwira seperti Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash dan The Joker.

Edisi terhad ini akan mengeluarkan 1,500 unit untuk helmet Superman, Batman, The Flash dan The Joker manakala 500 unit dihasilkan untuk corak Aquaman dan Wonder Woman.

Helmet jenama GRACSHAW ini menampilkan ciri ciri menarik seperti penguncian cincin D berganda untuk kesesuaian dan keselesaan, sistem pengudaraan berganda dan pelapik dalaman mewah yang boleh ditanggalkan serta diiktiraf SIRIM untuk kegunaan harian di jalan raya.

Saiz untuk helmet GRACSHAW grafik baharu ini bermula dari M hingga XXXL, manakala harga untuk sebiji helmet ini adalah berharga RM460, didatangkan dalam kotak khas dan setiap pembelian akan menerima beg helmet eksklusif, sijil ketulenan dan stiker DC untuk koleksi peribadi.

Untuk penampilan yang nampak lebih bergaya dan macho, GRACSHAW menawarkan lapan pilihan warna visor yang menarik yang boleh dibeli secara berasingan

Sebagai penghargaan kepada peminat, helmet edisi terhad ini telah direka dengan teliti di bawah kawalan DC Comics untuk memastikan ketulenan dan keaslian grafik. Kesemua enam varian topi keledar DC edisi terhad ini tersedia secara eksklusif di 30 pengedar helmet GRACSHAW yang sah di seluruh Malaysia.

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

BERHARGA RM5888, WMOTO 125i KINI MENANTI PINANGAN KAPCAI RAIDA SEMALAYSIA!

EMOS LANCARKAN SHOWROOM ALL-STAR KAWASAKI DI KUCHING SARAWAK!