in

DENGAN RM 13,980, SANG AVETA HIBRID VADV150 MENANTI PEMBERANI DI KEDAI BERHAMPIRAN!

Aveta Malaysia Sdn Bhd dengan bangganya mengumumkan pelancaran VADV150 Hibrid, skuter hibrid pintar pertama negara dengan Sistem DVR.

Skuter inovatif ini digabungkan teknologi terkini dengan reka bentuk yang bergaya, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk penumpang bandar.

Dikuasakan oleh enjin hibrid tunggal, 4-injap, SOHC, penyejukan cecair, Hibrid VADV150 menyampaikankuasa maksimum 12.1kW dan tork maksimum 14.6Nm. Kapasiti tangki bahan api ialah 9.3L, menyediakan rangkaian yang mencukupi untuk kegunaan harian.

Sistem brek dilengkapi dengan brek cakera dan SAF ABS teknologi untuk kedua-dua roda hadapan dan belakang, memastikan prestasi brek yang selamat dan boleh dipercayai.

VADV150 Hybrid juga menampilkan sistem lampu hadapan adaptif (AFS), yang melaraskan secara automatik pancaran cahaya berdasarkan kelajuan dan sudut tunggangan. Paparan TFT 7-inci dengan meter kelajuan TBOX menyediakan maklumat yang jelas dan komprehensif kepada penunggang, manakala kunci tanpa kunci dan pencucuhan sistem menambah kemudahan dan keselamatan.

Ciri paling unik skuter ini ialah sistem DVR dengan kamera depan dan belakang.

Ciri ini menyediakan keselamatan dan keselamatan tambahan, serta keupayaan untuk merakam dan berkongsi detik yang tidak dapat dilupakan semasa perjalanan.
Hibrid VADV150 boleh didapati dalam tiga warna yang menarik; Topaz Kuning, Nilam Biru dan Merah Ruby, dan Harga Jualan Asas (SSP) berada pada RM 13,980.
Dengan teknologi canggih dan reka bentuk yang bergaya, VADV150 Hybrid menetapkan standard baharu untuk skuter hibrid pintar di Malaysia.

“Kami teruja untuk melancarkan VADV150 Hibrid, yang menawarkan gabungan unik canggih
teknologi, ciri keselamatan dan reka bentuk yang bergaya,” kata Encik Max Ang, Pengarah Urusan Aveta Malaysia. “Kami percaya bahawa skuter ini akan memberikan pengalaman menunggang yang selamat, boleh dipercayai dan menyeronokkan untuk semua penumpang.”

Hibrid VADV150 kini boleh didapati di semua pengedar sah Aveta.

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

PROGRAM TAYAR RAHMAH OLEH DANIA GARAGE! RM5 RINGGIT SAJA OYEAHHH!

PERASMIAN BILIK PAMERAN KAWASAKI SHAH ALAM ALL STAR