in

CASTROL MALAYSIA MULAKAN PERADUAN EPL EKSKLUSIF SEMPENA PELANCARAN MINYAK ENJIN SUPERBIKE BARU!

Castrol, salah satu syarikat pelincir automotif terkemuka negara, baru-baru ini memperingati satu fasa menarik dalam sejarah jenama itu di Malaysia, melalui festival jalanan yang menyeronokkan yang dihadiri oleh orang ramai.

Castrol melancarkan satu lagi produk inovatif – minyak enjin Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 semasa festival jalanan Castrol yang diadakan pada 26 dan 27 Ogos 2022 di Sentul. Acara itu juga menyaksikan pelancaran peraduan WhatsApp eksklusif untuk memperingati perkongsian bersejarah Castrol-Liga Perdana dengan hadiah utama perjalanan 5H4M ke UK untuk menonton perlawanan EPL secara langsung.

Minyak enjin Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 yang inovatif direka untuk memberikan prestasi berkuasa, tunggangan yang lebih lancar dan perjalanan yang tidak dapat dilupakan. Dengan formula 5-dalam-1 yang komprehensif, Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 memberikan prestasi maksimum untuk setiap tunggangan, menggalakkan ketahanan yang cekap dengan suhu yang stabil dan galeri minyak yang lebih sejuk. Minyak sintetik sepenuhnya (Fully Synthetic) memfokuskan pada prestasi luar biasa merentasi 5 bidang utama:

· pecutan yang sangat baik
· perlindungan yang sangat baik
· tunggangan lancar
· enjin lebih sejuk
· prestasi yang berkekalan

Sertai peraduan:
Dengan tiga langkah mudah, anda mungkin berpeluang memenangi hadiah menarik.
1. Beli mana-mana rangkaian produk Castrol POWER1/POWER1 ULTIMATE/POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE daripada bengkel Castrol Bike Point yang mengambil bahagian
2. Melalui WhatsApp – jawab soalan mudah
3. Serahkan bukti pembelian dan butiran pengenalan yang diperlukan Dari September hingga Disember 2022, dan akan ada 88 pemenang bulanan. Semua penyertaan yang dihantar akan layak untuk cabutan hadiah utama, yang dijadualkan berlangsung pada akhir kempen.

Hadiah bulanan termasuk telefon pintar Oppo RENO 6, jam tangan Casio G-Shock, barangan eksklusif Castrol-PL dan banyak lagi. Hadiah utama termasuk – perjalanan ke UK untuk menonton perlawanan PL secara langsung, motosikal Yamaha R15M dan iPhone 13 Pro Max

“Ini adalah acara yang menarik untuk Castrol Malaysia, kerana kami memperingati dua peristiwa penting untuk tahun ini. Dengan pelancaran Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 dan permulaan perkongsian Castrol-PL, Castrol yakin untuk terus mencipta sejarah dan membina kehadirannya dalam sektor kejuruteraan minyak superbike termaju. Kami gembira dapat bertemu dengan pengguna kami yang telah bersama kami selama ini dan acara itu juga menjadi peluang untuk kami menunjukkan rasa terima kasih kami kepada mereka,” kata Keow Mei-Shan, Pengarah Pemasaran Castrol Malaysia & Singapura.

Acara dua hari di tengah-tengah Sentul KL itu mempunyai pelbagai pengaktifan dan aktiviti yang menarik untuk pengguna dan orang ramai. Antaranya ialah gerai permainan, hadiah menarik, konvoi superbike, aiskrim dan kopi percuma serta cabaran istimewa.

Gerai dan permainan mensimulasikan persekitaran PL bersempena dengan perkongsian Castrol dengan PL untuk tahun ini. Permainan termasuk meja perlawanan bola sepak/foosball, papan bola sepak carrom dan sepakan percuma. Pengguna yang membeli produk Castrol pada acara tersebut berhak untuk menyertai permainan tersebut. Pada hari kedua, pratonton Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE telah diserikan oleh konvoi superbike.

Rock N Ride Bersama Castrol Nohhh!

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

MIDA DAN PERODUA JALIN KERJASAMA DALAM TRANSFORMASI PENDIGITALAN EKOSISTEM OTOMOTIF TEMPATAN

GOMBAK-HULU LANGAT GEOPARK SEDANG MELALUI PROSES PENILAIAN GEOPARK KEBANGSAAN