in

BERHARGA RM39,888 Ajerrr… INILAH QJ MOTOR SRK600RC!

Mforce Bike Holdings Sdn. Bhd., pengedar eksklusif jenama QJMOTOR di Malaysia, telah memberikan kejutan dengan melancarkan model 600cc iaitu SRK600RC. Dengan prestasi yang dipertingkatkan dan rekaan yang memukau, model ini adalah pilihan terbaik untuk pencinta motosikal di seluruh negara. QJMOTOR Malaysia menawarkan model terbaru ini dengan RM39,888.00 sebagai harga permulaan tidak termasuk insurans dan cukai jalan serta hadir dengan dua warna pilihan; Hitam atau Biru (Gresini Racing).

Bagi model SRK600RC, ia dipadankan dengan enjin empat silinder, dengan 16 injap dan sistem DOHC.Sifat penyejukan cecair enjin memastikan pengurusan haba optimum untuk prestasi yang konsisten dan cekap merentasi pelbagai keadaan. Menunjukkan kehebatannya, kuasa maksimum SRK 600 RC mencapai 60.0kW pada 11,000rpm adalah bukti keupayaannya untuk melancarkan pecutan yang menakjubkan. Tork maksimum untuk model ini adalah 51.0Nm pada 10,500rpm, memastikan kekuatan yang memuaskan, menjadikan setiap lilitan pendikit pengalaman yang dinamik bagi model
ini.

Sistem klacnya ialah Klac Basah Berbilang Plat Manual (ASC), memberikan kawalan yang tepat ke ataspenglibatan dan pengasingan gear. QJMOTOR SRK600RC ini memiliki transmisi 6-kelajuan secara manual. Dengan berat 225kg, reka bentuk SRK600RC mengimbangi ketangkasan dengan kestabilan yang menyumbang kepada kecekapannya di jalan raya sesuai dengan berat model itu sendiri. Bagi sistem brek pula, model bertubuh gah ini dilengkapi dengan Sistem Brek Anti-kunci (ABS) yang menghalang roda daripada terkunci semasa brek keras atau mengejut. Ciri ini membantu meningkatkan prestasi brek keseluruhan dan kestabilan semasa brek.

Model ini mempunyai ciri dan keunikannya yang tersendiri yang sudah pasti memberi pilihan luar biasa kepada peminat motosikal dunia. Mengikut kesesuaian model dan reka bentuknya, model ini
dilengkapi dengan spesifikasi enjin yang mengagumkan, pengendalian responsif dan reka bentuk yang direka dengan baik serta menjanjikan perjalanan yang menggembirakan bagi penggemar motosikal dengan penampilannya yang mengagumkan. Model yang dilancarkan ini boleh didapatkan di mana-mana pengedar sah QJMOTOR di Malaysia.
Rock N Ride Nohhh!

What do you think?

Written by Ripoter Kapcai

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

800cc DENGAN HANYA RM38,888? CFMOTO 800NK BIKIN JIWA MENDESAH GHAIRAH DONG AHHH!

THAI MALAY BIKEWEEK 2023 AMAT MENDEBARKAN KEIMANAN NOHHH! HAMPIR 10K BIKERS BERKUMPOL TUGEZER!